Descoperă

Horoscop 10 ianuarie 2020. Luna Plină din nopatea aceasta dă peste cap destine, este VINEREA NEAGRĂ pentru 2 zodii!

Horoscop 10 ianuarie 2020. Azi, 10 ianuarie, Luna Plina va straluci pe cer iar efectele sale vor fi multiplicate de trecerea intr-un an extrem de puternic si semnificativ pentru zodii.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Berbec

Mare atentie la viata de cuplu, pentru ca se infiltreaza o mica minciuna intre parteneri. Iubirea declarata azi contine un neadevar care, intr-o zi, isi va arata adevarata fata si poate lasa urme neplacute in inima unuia din voi. Fii sincer, oricare ar fi sentimentele tale, si nu apela la vorbe dulci, amagitoare, daca nu crezi in ele, si nici nu pica in plasa celui care iti promite azi luna de pe cer, pentru ca nimeni nu se va tine de cuvant.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Taur

Mercur este retrograd, iar in aceste zile haosul din viata ta va disparea, iar linistea ii va lua locul. De asemenea, aceasta perioada iti va fi folositoare pentru a-ti reorganiza stilul de viata. Nu uita sa petreci mai mult timp alaturi de persoanele dragi din viata ta.

PUBLICITATE

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Gemeni

Pentru tine se anunta un sfarsit de saptamana excelent, asta fiindca vei petrece clipe de neuitat in compania persoanei iubite. Mai mult decat atat, vei avea ocazia sa ajuti o ruda indepartata cu care ai tot evitat sa vorbesti. Binele facut va fi recompensat.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Rac

Totul se invata, nu devii specialist peste noapte, ca atare nu pretinde de la tine performanta fara sa exersezi suficient! Esti abia la inceputul unui proiect care evolueaza promitator, dar incearca sa-ti domolesti nerabdarea, pentru ca e cale lunga pana la apogeul visat. Important e ca in fiecare zi care te duce spre acel tel mai inveti ceva important.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Leu

Stai de ceva vreme cu o anumita declaratie pe buze si tot nu ai curajul sa o exprimi liber. Ti-e putin frica de impactul cuvintelor tale, si preferi sa taci, deocamdata, asteptand momentul potrivit pentru a-ti exprima public opinia. E ca si cum ar trebui sa spui ultimul cuvant intr-o situatie si inca nu esti suficient de bine pregatit. Poate a venit vremea sa spui un da sau un nu la o intrebare capitala: daca accepti sau nu un job, daca refuzi sau nu o oferta.

PUBLICITATE

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Fecioara

Lucruri care nu mai aduceau nimic nou in peisaj par dintr-o data sa dea semne de revigorare, infloresc sub ochii tai, renasc speranta in inima ta si esti incantat de perspectivele promitatoare care se vad la orizont. Depune pasiune chiar si in cele mai banale lucruri, nu pretinde doar evenimente iesite din comun, pentru ca bucurii poti primi si din directii complet neasteptate.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Balanta

Nu te baza pe sfatul pe care ti-l ofera astazi un amic, deoarece nu prea e in cunostinta de cauza. Ceea ce spune, vine doar din instinct, e o vorba aruncata in vant, care nu se bazeaza nici pe studiu, nici pe experienta. E doar o parere, fara sa analizeze situatia in profunzime, de aceea ar fi mai bine sa n-o privesti ca pe litera de lege. Maine s-ar putea sa-si dea seama ca a gresit si sa incerce sa dreaga busuiocul cu o gluma, dar pentru tine ar putea fi prea tarziu.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Scorpion

Nu te multumi cu cat stii sau ai acumulat, chiar daca detii un bagaj impresionant de cunostinte, pentru ca tu poti si vrei mai mult de atat. Ceri informatii de pe oriunde ai trece pana devii o enciclopedie ambulanta, dar norocul tau e ca nu e doar curiozitate, ci aviditate de a cunoaste.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Sagetator

Intalnesti exact persoana de care aveai nevoie pentru a-ti oferi o viziune impartiala din afara. El vede lucrurile detasat, de pe margine, fara implicatii sentimentale si cantareste situatia corect. Te poti baza intru totul pe sfatul oferit de acesta si pe concluzia pe care o extrage la rece, si daca mai pui si in practica solutia oferita de el, ai numai de castigat.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Capricorn

Joci un rol important in mediul in care te afli azi, de parca tu ai fi capul tuturor actiunilor, generatorul de idei sau descoperitorul celor mai bune solutii. Ti se recunoaste astfel superioritatea in plan intelectual, pentru ca ai acumulat multe informatii pe care iata, ai acum ocazia de a le arata si a le valorifica la maxim. Poti sa fii mandru de tine, si mai ales sa fii multumit ca lumea asculta si urmeaza sfaturile tale.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Varsator

Daca te inconjori de oameni negativisti sau pesimisti, fii sigur ca te vor influenta si pe tine in mare masura, ca atare ziua depinde enorm de anturajul in care nimeresti. Unii te vor monopoliza cu problemele lor nesfarsite, altii te vor folosi ca umar de plans sau ureche de ascultat, dar trebuie sa ai curajul sa iesi din aceste medii si sa nu te lasi coplesit de energiile lor negative.

Horoscop 10 ianuarie 2020 pentru Zodia Pesti

Se prefigureaza la orizont un rezultat excelent ce te stimuleaza la maximum si daca mai primesti de la cei din jur si aprecieri si laude, parca prinzi si mai mult chef sa ajungi mai repede la tinta visata. Faci pasi mari spre acel moment care va incununa eforturile tale din ultima perioada si va deschide o etapa noua si mai interesanta de acum inainte.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close