Descoperă

Sfatul zilei de azi, 7 ianuarie 2020, pentru fiecare zodie. Balanțele au nevoie de sprijin moral din partea apropiaților

Citește sfatul zilei de 7 ianuarie 2020 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului. Balanțele au nevoie de ceva mai mult sprijin din partea celor din jur, căci trebuie să ia decizii vitale.

Sfatul zilei de 7 ianuarie 2020 pentru zodia ta

Berbec: Nu te împăuna cu succesele altora. Asumă-ți bucățica ta din munca generală, dar nu te erija ca vreo mare minte sclipitoare. Numărul norocos al zilei: 10.

Taur: Nu căuta vinovați în locuri unde există doar victime. Înainte să dai cu parul ar fi bine să te gândești de mai multe ori. Numărul norocos al zilei: 3.

PUBLICITATE

Fecioarele sunt puse pe harță

Gemeni: Vrei să investești într-o afacere nouă, însă nu e cea mai potrivită zi pentru asta. Numărul norocos al zilei: 1.

Rac: Cine te cunoaște cu adevărat nu are nevoie de toate explicațiile tale de acum. Nu te mai osteni să le oferi argumente. Numărul norocos al zilei: 2.

Leu: Pune-te pe treabă și concentrează-te asupra lucrurilor care contează cu adevărat pentru tine. Numărul norocos al zilei: 11.

PUBLICITATE

Fecioară: Ești pus pe harță și nu e cea mai bună zi pentru asta. Poate că ar fi mai bine să îi ignori, efectiv, pe cei din jur. Numărul norocos al zilei: 9.

Balanță: Ai nevoie de încurajări, de niște vorbe bune, de sprijin moral în adevăratul sens al cuvântului. Numărul norocos al zilei: 5.

Scorpion: Nu te implica în problemele altora. S-ar putea să ieși fript. Numărul norocos al zilei: 6.

Săgetător: Treci cu vederea răutățile celor din jur. Unii oameni doar se plictisesc. Numărul norocos al zilei: 13.

Capricorn: Dai de persoane care au o energie pozitivă, iar asta îți schimbă și ție starea. Ține de ei. Numărul norocos al zilei: 8.

Vărsător: Nu te mai plânge de cât este de greu să duci la sfârșit anumite sarcini. Te-ai legat la cap fără să te doară, iar acum trebuie să mergi până la capăt. Numărul norocos al zilei: 7.

Pești: E o zi posomorâtă pe toate planurile. Evită persoanele care îți transmit o energie negativă. Numărul norocos al zilei: 4.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Back to top button
Close