Descoperă

Zodiac Chinezesc pentru săptămâna 6-12 ianuarie 2020. Perioadă benefică din punct de vedere amoros pentru Câini și Dragoni

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 6-12 ianuarie 2020, Câinii și Dragonii vor avea parte de momente spectaculoase din punct de vedere amoros.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 6-12 ianuarie 2020, zodie cu zodie

Dragonii și Câinii vor avea parte de o săptămână foarte interesantă din punct de vedere sentimental. Câinii vor cunoaște o dragoste nouă, fierbinte, iar Dragonii își vor reînnoi jurămintele.

Bivolii își vor încredința tot timpul unor persoane noi, pe care le-au cunoscut recent. Se vor simți bine, răsfățați și protejați.

PUBLICITATE

Iepurii nu vor fi foarte comunicativi

Maimuțele din zodiacul chinezesc au o perioadă interesantă din punct de vedere profesional. Fie sunt avansate în funcție, fie găsesc o ofertă mai bine plătită.

Șerpii au parte de o săptămână în care își vor planifica treptat acțiunile viitoare pentru a avea parte de succesul la care tânjeau de mult timp.

Iepurii nu vor fi foarte comunicativi în săptămâna următoare. Vor avea parte de tot felul de situații neplăcute, în care vor fi puși la grea încercare.

PUBLICITATE

Caprele din zodiacul chinezesc vor face multe compromisuri ca să le fie bine. Vor fi supuse unor teste pe care le vor trece cu brio.

Mistreții au o săptămână destul de interesantă. Vor fi ofertați cu tot felul de proiecte extrem de avantajoase din punct de vedere financiar.

Caii sunt puși în situații dificile la locul de muncă. Vor fi nevoiți să își asume greșelile altora, să se concentreze asupra lucrurilor făcute prost de alții.

Tigrii nu vor fi nici ei în cea mai bună dispoziție. Se vor amăgi cu tot felul de idei, iar cei din jur nu vor fi de mare ajutor pentru ei. Pornesc pe nisipuri mișcătoare și asta îi cam debusolează.

Cocoșii au o săptămână bună pentru a rezolva chestiuni birocratice. Vor definitiva tot felul de proiecte, de documente.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close