Fără categorieMonden

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună. Au plecat în vacanță alături de fiica lor

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună. Oana Roman are parte de câteva zile de relaxare după ce în ultima perioadă a trecut prin momente mai puțin plăcute pentru ea, dar și pentru fetița sa. Vedeta s-a separat de Marius Elisei, însă în vacanța cu fetița este și el prezent.

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună. Oana Roman nu a trecut prin cea mai bună perioadă din viața ei în ultima vreme.

În urmă cu doar câteva luni a fost internată în spital, iar spre finalul anului fetița sa a ajuns pe mâinile medicilor pentru ingrijiri medicale. Ei bine, acestea nu sunt singurele probleme din viața vedetei. Oana Roman a decis să se separe de Marius Elisei, tatăl fetiței sale, iar asta a șocat pe toată lumea.

Pentru a se relaxa puțin în urma evenimentelor petrecute, Oana Roman și-a urcat fetița în mașină și au ales o destinație destul de apropiată pentru vacanță: la munte, iar aici se vor bucura de zăpădă și de aerul curat.

PUBLICITATE

În mini-vacanța pe care Oana Roman a decis să o facă este prezent și Marius Elisei, soțul vedetei. Cu siguranță cei doi nu vor ca fetița lor să simtă separarea, așadar atunci când vine vorba despre lucruri pe care înainte le făceau în trei, Marius Elisei este prezent ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat între ea și soțul său.

Într-unul dintre filmulețe postate de vedetă pe pagina sa de socializare, în imagini se poate observa și Marius Elisei. Aceștia s-au cazat în Poiana Brașov și vor avea grijă ca fetița lor să nu simtă lipsă de nimic și să se bucure de zăpadă.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Back to top button
Close