Descoperă

Horoscop zilnic 5 ianuarie : duminică, 5 ianuarie 2020. Balanța are parte de o zi de neuitat

Astrologii au citit în astre și au stabilit care sunt evenimentele de care vor avea parte cele 12 zodii în ziua de duminică, 5 ianuarie. Află din rândurile de mai jos ce le rezervă horoscopul zilnic celor 12 semne zodiacale.

Horoscop zilnic pentru data de 5 ianuarie 2020, duminică

Berbec

Tentațiile sunt la tot pasul, dar nu reușești să le reziști. Există șanse mari să ajungi în situații complicate din care să ieși puțin șifonat. Se anunță o zi aventuroasă din toate punctele de vedere.

Taur

O veste venită pe ultima sută de metri te determină să vezi viitorul cu alți ochi. Nu lăsa pe nimeni să-ți calce în picioare visele și speranțele. Continuă să crezi și să ai încredere în magie.

PUBLICITATE

Horoscop zilnic 5 ianuarie. Gemeni

Profită la maxim de această zi pentru a stoca amintiri și a lega noi prietenii. Este timpul în care relațiile amoroase ajung să fie de lungă durată. Nu lăsa îndoielile să te doboare ușor.

Rac

Ești mereu pe fugă și vrei să faci cât mai multe lucruri. Nu-ți stă în fire că pui stop, dar azi oboseala își cam spune cuvântul. Ar fi bine să te relaxezi și să te odihnești în sânul familiei.

Leu

O zi obișnuită, fără evenimente ieșite din comun. Îți place să lenevești și astăzi stai numai în fața televizionrul. A venit momentul să vizionezi serialele pe care le ai pe listă.

PUBLICITATE

Fecioară

Fii mai atent la semnele pe care le primești de la ceilalți. Nativii singuri au mari șanse să fie loviți de săgeata lui Cupidon, iar cei aflați într-o relație se îndrăgostesc și mai mult de partener.

Horoscop zilnic 5 ianuarie. Balanță

O zi pe placul tău. Pregătește-te pentru o surpriză plăcută din partea persoanei iubite. Bucură-te de momentele plăcute alături de familie, prieteni și toți cei dragi ție.

Scorpion

Cuvintele spuse la nervi și răutăcismele gratuite te vor ține departe de oameni. Dacă nu reușești să te temperezi și să fii mai drăguț vei avea foarte multe de pierdut.

Săgetător

Dragostea este la cote maxime astăzi. Tandrețea, cadourile și micile atenții sunt plăcerile de care vei avea parte. Ești cu capul în nori și visezi cu ochii deschiși, fii atent la ce se întâmplă!

Capricorn

Învață să nu mai amânzi lucrurile importante. Fie că este vorba de o schimbare în carieră, fie că este o schimbare de look pune piciorul în prag. Nu mai lăsa pe mâine ce poți face azi.

Horoscop zilnic 5 ianuarie. Vărsător

Urmează-ți instinctul și nu te mai abate de la drumul ales. Indiferent de ocolurile pe care le vei faci, destinația va fi aceeași. Doar că vei pierde mai mult timp. Ai mai multe încredere în tine.

Pești

Discuții urmate de împăcări rapide pe parcursul zilei de duminică. Lasă mai mult de la tine și fii mai împăciuitor. Acceptă atunci când greșești și ține cont și de părerea celor din jur.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close