Descoperă

Sfatul zilei de sâmbătă, 4 ianuarie 2020. Leul se simte liber să încerce lucruri noi

Sfatul zilei pentru prima zi de weekend a noului an aduce vești bune legat de dragoste, creativitate și imaginație. Unele zodii se bucură de ziua de sâmbătă și ies la cumpărături, în timp ce altele au preocupări intelectuale și preferă să mediteze.

Acesta este sfatul zilei de sâmbătă, 4 ianuarie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Tensiunile sunt tot mai dese în relația de cuplu. Renunță la orgoliu și lasă mai mult de la tine dacă vrei să fie bine. În caz contrar se anunță o despărțire furtunoasă în dragoste.

Taur

Ești tot mai dezorientat și mintea ta este un haos. Ia o pauză și așterne pe foaie gândurile care nu-ți dau pace. Atitudinea față de propria persoană este cea mai importantă.

PUBLICITATE

Gemeni

Dragostea plutește în aer și pare că ți-ai întâlnit sufletul pereche. Mai trebuie doar să faci un singur pas. Zâmbetele, naturalețea și vorbele calde îți vor deschide drumul către inima celuilalt.

Sfatul zilei de sâmbătă. Rac

Fii mai atent la sentimente. Dragostea și cariera nu merg pe același drum și vei fii nevoit să alegi la un moment dat. Nu mai ține pentru tine ceea ce simți și destăinuie-te.

Leu

Dă frâu liber imaginației și încearcă lucruri noi. Nu este exclus să descoperi o nouă pasiune care să te propulseze în carieră. Astăzi faci numai lucrurile care te fac fericit și te binedispun.

PUBLICITATE

Fecioară

Ești mândru de ceea ce ai realizat în anul anetrior și vei continua în aceeași notă și în 2020. Mare atenție la cheltuielile inutile și la starea de sănătate. Protejează-te de frig și bea ceaiuri!

Balanță

Te afli între ciocan și nicovală și chiar dacă nu-ți place asta va trebuie să aplanezi câteva conflicte. Ziua nu esta așa cum te-ai fi așteptat, dar spre seară vei avea timp numai pentru tine.

Scorpion

Un prieten nou te face să vezi lumea cu alți ochi. Renunță la răutatea inutilă și descoperă-ți eul interior. Vei fi privit diferit, dar nu trebuie să pui la suflet acest lucru. Fii tu însuți!

Sfatul zilei de sâmbătă. Săgetător

Profită de prima parte a zile pentru a te relaxa și a-ți încărca bateriile. Este o zi minunată în care te vei distra și vei aduna foarte multe amintiri frumoase. Nu uita să te și odihnești.

Capricorn

Nu mai vorbi și treci direct la fapte. Schimbările vin abia când începem să facem ceva. Nu mai aștepta să fii împins de la spate și ia atitudine. Conversațiile cu prietenii te vor ajuta enorm.

Vărsător

Ești într-o formă de invidiat și astăzi te vei distra de minune alături de persoanele dragi. Se anunță o zi numai bună din punct de vedere financiar și o sumă importantă va intra în posesia ta.

Sfatul zilei de sâmbătă. Pești

Cumpărăturile, reducerile și plimbările prin mall îți fac cu ochiul. Și dacă tot este sâmbătă ieși cu prietenii în oraș și bucură-te de compania lor. Este o zi ideală pentru relaxare.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close