Descoperă

Zodiac chinezesc pentru anul 2020. Șerpii vor suferi din dragoste, Iepurii vor avea parte de multe câștiguri

Zodiac chinezesc pentru anul 2020. Potrivit zodiacului chinezesc pentru anul 2020, Șerpii vor suferi din dragoste, iar Iepurii vor avea parte de o serie de schimbări substanțiale mai ales din punct de vedere profesional.

Zodiac chinezesc pentru anul 2020: Șerpii se despart de persoana iubită

Șerpii vor avea parte de un an 2020 destul de complicat din punct de vedere sentimental. Unele greșeli ale trecutului se întorc asupra lor și îi pun într-o lumină nefavorabilă.

Iepurii vor fi dispuși să facă schimbări radicale din punct de vedere profesional. Este anul în care vor risca și vor câștiga.

PUBLICITATE

Maimuțele vor avea parte de aventuri amoroase

Dragonii au parte de un 2020 de poveste. Prima parte a anului va fi cu multă muncă, iar în a doua parte va culege roadele. Vor cunoaște oameni importanți care îi vor ajuta să crească profesional.

Maimuțele vor fi nestatornice în dragoste în acest an. Sunt în căutarea aventurii perfecte și nu a iubirii perfecte. Vor călători mult, posibil să se stabilească într-o țară străină.

Bivolii vor pune accentul pe muncă în 2020. E foarte posibil ca undeva pe la jumătatea anului să schimbe domeniul de activitate.

PUBLICITATE

Oile din zodiacul chinezesc vor fi pregătite să facă marele pas în dragoste în vara anului 2020. Bat clopote de nuntă pentru acești nativi!

Mistreții nu vor fi foarte încântați de acest an. În a doua jumătate a anului vor avea ceva motive să zâmbească. E un an dificil pentru ei, unul în care trebuie să facă față multor provocări și nu tocmai dintre cele mai plăcute.

Caii din zodiacul chinezesc sunt pregătiți să se ducă până în pânzele albe pentru fericirea lor. E anul marilor nebunii.

Câinii vor realiza în 2020 care sunt prietenii falși și pe care persoane din cercul lor de prieteni pot conta la orice oră din zi și din noapte.

Șobolanii vor avea parte de de un an în care se vor simți extrem de mulțumiți. Vor câștiga mai mulți bani decât în 2019 și vor avea parte de relații noi de iubire.

Tigrii se vor întâlni cu tot felul de persoane providențiale. Vor apărea în calea lor niște oameni care îi vor face să vadă viața cu alți ochi.

Cocoșii vor străluci. Este anul în care le va merge cel mai bine din ultimii 10.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Back to top button
Close