Monden

Irina Rimes, hemoragie internă de Revelion: “Prefer să păstrez pentru mine…”

Irina Rimes hemoragie internă de Revelion. Irina Rimes refuză să spună ce diagnostic a primit! Vedeta este în afara oricărui pericol, după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale de urgență. Antrenoarea de la Vocea României a fost nevoită să-și anuleze concertul pe care urma să-l susțină în noaptea de Revelion!

Irina Rimes hemoragie internă de Revelion. Irina Rimes refuză să spună ce diagnostic a primit

Artista a avut un sfârșit de an de coșmar, după ce a suferit o hemoragie internă. Medicii care i-au descoperit afecțiunea nu au mai lăsat-o să plece acasă, deoarece era în pericol de moarte.

Intervenţia chirurgicală a durat o oră şi acum artista se afla în afara oricărui pericol, iar joi, cel mai probabil va fi externată, spun medicii. Îndrăgita artistă a transmis, miercuri, un mesaj.

PUBLICITATE

”Prefer să păstrez diagnosticul pentru mine”

Irina Rimes a făcut recent declarații despre starea ei de sănătate. “Partea cea mai grea a trecut. Prefer să păstrez diagnosticul pentru mine, dar mulţumesc pentru gândurile frumoase şi susţinere. Cel mai mult îmi pare rău că nu am putut să fiu prezentă la concertul din Iaşi”.

Artista și-a ținut fanii la curent chiar și înainte să fie operată. “Dimineaţa nu e aşa bună pentru mine că m-am trezit internată şi fac acest video să vă spun că îmi pare foarte rău că trebuie să anulez programul din seara asta de la Iaşi. Am fost internată cu o problema de sănătate şi medicii nu mă lasa să plec acasă”.

“Perioadă extrem de aglomerată din ultimele luni și-a pus amprenta asupra Irinei, care însă promite că imediat cum se va recupera va reveni pe scenă, cu forțe proaspete”. Este mesajul transmis la scurt timp de reprezentantii casei de discuri, Global Records, cu care artista colaborează artista.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close