Descoperă

Horoscop 2 ianuarie 2020. O zi grozava pentru doua zodii. Momente unice pe care nu le vor uita curand

Horoscop 2 ianuarie 2020. Horoscopul din 2 ianuarie anunta un inceput de an foarte tensionat pentru unele zodii, dar norocos pentru altele.

Horoscop 2 ianuarie 2020. BERBEC

Esti retras si cu greu se poate ajunge astazi la sufletul tau. Bine ar fi sa te ocupi doar de treburi usoare si sa eviti aglomeratiile si eforturile fizice si psihice. Gandurile iti zboara la intamplare, iar ceilalti pot considera ca visezi cu ochii deschisi. Sunt momente pasagere pe care le poti depasi cu odihna, plimbari in aer liber si remedii naturiste.

TAUR

O zi in care prietenii te pot surprinde mult. Fie reapar in preajma ta persoane cunoscute de mult, de care nu mai stiai nimic, fie cei apropiati iti ofera informatii bulversante legate de domeniul profesional in care activezi. Vechii prieteni iti vor reaminti de vremurile petrecute impreuna si-ti vor cere detalii despre viata ta actuala. Ar fi bine sa fii scump la vorba si sa eviti sa iti divulgi planurile de viitor.

PUBLICITATE

GEMENI

Vrei, nu vrei, esti in luminile rampei astazi. Sefii te pot chema la discutii importante, purtate de tonuri ridicate. De asemenea poti lua legatura cu reprezentantii unei institurii oficiale pentru o colaborare in desfasurare sau pentru alta noua. Pe de alta parte, subiectele discutate, deciziile luate in ultima saptamana pot cunoaste rasturnari sau amanari intempestive.

RAC

Sunt posibile vesti din si despre strainatate. Poate fi vorba despre demersuri necesare unei calatorii de agrement sau in scop profesional. Unele informatii te pot necaji sau iti pot da peste cap planurile facute mai demult. Intelept ar fi sa nu pui baza pe cele discutate astazi, pentru ca rasturnarile de situatie vor aparea cand te astepti mai putin. Comunicarea este viciata.

LEU

Capitolul financiar iti solicita atentia si eforturile. Este nevoie sa achiti facturi, taxe sau alte datorii mai mult sau mai putin oficiale. Sunt posibile erori, de aceea recomandabil este sa verifici fiecare document, chiar daca in aparenta este unul minor. Evita cheltuielile nefondate, imprumuturile si deciziile importante, parafate cu acte.

PUBLICITATE

Horoscop 2 ianuarie 2020. FECIOARA

Relatiile parteneriale te solicita mult si bine. Sunt posibile altercatii, neintelegeri si discutii care pot duce la rupturi de contracte sau despartiri definitive de un partener de viata sau de afaceri. Fii prudent, deoarece la tine este hiba. Este adevarat ca te provoaca si ceilalti, insa reactiile tale sunt exagerate in aceasta perioada. Echilibreaza-ti actiunile si controleaza-ti starile!

Balanta

Noul an vine cu provocari mari pentru nativii din Balanta. Astazi veti fi plini de energie, in timp ce restul vor face tot posibilul pentru a se relaxa si pentru a-si reveni dupa petrecerea de pomina de Revelion. Va puteti concentra energia pentru a le face celor dragi o surpriza. Este momentul sa intrati, din nou, in centrul atentiei tuturor!

Scorpion

Este momentul sa incepeti sa lucrati. Veti fi mai mult plictisiti, obositi si foarte putin deschisi la ideile familiei sau prietenilor. In orice caz, astazi va fi doar despre relaxare si despre voi. Va veti rasfata corpul si va veti recapata puterile pentru zilele ce urmeaza.

Horoscop 2 ianuarie 2020. Sagetator

Sufletul petrecerii nu are nevoie de foarte multa odihna, chiar daca ultimele zile au fost extrem de obositoare. Impreuna cu acei prieteni care inca mai pot duce, veti continua sa va distrati si astazi. Profitati din plin de aceste momente pentru a va deconecta de la orice inseamna problema. O meritati din plin!

Capricorn

Pentru cei din zodia Sagetator, e o zi potrivita pentru calatorii. O scurta excursie alaturi de prieteni sau de familie v-ar putea aduce bunadispozitie si energie. Tot astazi insa, ar trebui sa actionati cu atentie in plan financiar, recomanda horoscopul. Ar fi bine sa mentineti controlul asupra bugetului si sa nu faceti cheltuieli pe unele lucruri de care nu veti mai avea nevoie, dupa scurt timp.

Varsator

Aceasta zi de joi pare foarte potrivita pentru a o petrece in compania persoanei iubite. Iar momentele impreuna se vor dovedi benefice pentru relatia voastra. E posibil sa primiti si un cadou sau o alta surpriza placuta din partea partenerului de viata. Si pentru Varsatorii care nu si-au gasit jumatatea, astazi socializarea v-ar putea fi un aliat in intalnirea cu marea dragoste.

Pesti

Astazi, nativii din zodia Pesti par de neoprit in actiunile pe care le intreprind. Munca voastra va fi incununata, se pare, de succes si v-ati putea bucura de reusite, inclusiv in plan financiar. In viata personala, ati putea da uitarii unele dispute vechi si sa reconsolidati unele legaturi de familie. In compania apropiatilor, veti simti incredere, dar si afectiune, spune horoscopul.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close