Monden

Gluma lui Codin Maticiuc la pozele lui Smiley de la munte: „În forță la baie!”

Gluma lui Codin Maticiuc. Smiley petrece o vacanță binemeritată la munte, în România, alături de colegii de la casa HaHaHa Production. În această aventură prin zăpadă, artistul a fost însoțit de iubita lui confirmată deja, Gina Pistol.

Gluma lui Codin Maticiuc. Smiley omul, la munte cu colegii și prietenii

Smiley a postat mai multe fotografii cu el de la munte, prin zăpadă, pe contul personal de Instagram și le-a adresat o întrebare urmăritorilor. Printre cei care a răspuns se numără și celebrul Codin Maticiuc, cunoscut pentru relațiile sale amoroase cu diferite femei din showbiz.

„Neața la 12! Asta e frumos de sărbători! Voi cum stați cu zăpada?”, i-a întrebat Andrei Maria pe fanii săi pe Instagram.

PUBLICITATE

Maticiuc și atmosfera cluburilor bucureștene

„E plin de zăpadă și-n București, în cluburi! Se skiază în forță la baie!”, i-a răspuns Maticiuc încercând să facă o glumă despre atmosfera din aceste zile din localurile bucureștene.

Toate ca toate, dar postarea lui Smiley a reușit să strângă în câteva ore peste 40.000 de like-uri, iar comentariile la cele patru fotografii postate de la munte au curs șiroaie.

PUBLICITATE

„Neața OM frumos… An Nou cu bucurii și împliniri în toate, sănătate că-i mai bună decât toate!!; Vacanță plăcută și un an nou plin de iubire,succes, belșug și sănătate!”, sunt câteva dintre urările pe care le-a primit cântărețul de la fani.

„Întrebarea asta e ca să ne faci în ciudă noua, ăstora care stăm la geam și privim cum plouă sau cum asfaltul e negru?”, a scris altcineva ușor iritat.

Într-una dintre pozele de pe Instagram, Andrei apare alături de un câine, cel mai probabil un patruped de-al locului.

Smiley și colegii de la HaHaHa Production și-au făcut sărbătorile în stațiunea Predeal din județul Brașov.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Back to top button
Close