Monden

Oana Roman atac la PETRE ROMAN: „Să nu mai creadă nimeni că sunt fata lui tata!”

Oana Roman atac la PETRE ROMAN. Oana Roman este tare supărată pe tatăl ei, fostul premier al României Petre Roman. Aceasta a fost uitată de politician și, chiar dacă nu voia să vorbească despre asta public, a rupt pisica în două.

Oana Roman atac la PETRE ROMAN. Oana Roman este supărată din cauza tatălui ei

Oana a făcut bilanțul anului 2019 și i-a dat cu plus. Printre realizările sale, precum achiziționarea vilei de lux unde s-a mutat cu mama ei, s-au strecurat și motive de tristețe.

Fosta prezentatoare de televiziune este foarte tristă pentru că tatăl ei nu a vrut să își vadă nepoțica, pe micuța Isa, nici măcar de Crăciun.

PUBLICITATE

Oana: „O să spună lumea că lucrurile astea nu se spun public”

Oricât de mult ar vrea să ascundă această durere, vedeta nu a mai putut să tacă și de data aceasta.

„Tata a uitat de mine anul ăsta. Și de ziua Isei, și de ziua mea și, mai ales, de Crăciun. Și la 43 de ani, tot copilul lui sunt! Un semn sau un cadou oricât de neînsemnat ar fi contat mult, mai ales pentru Isa!”, a scris vedeta pe Instagram.

„Știu, o să spună lumea că lucrurile astea nu se spun public, dar măcar să nu mai creadă nimeni că sunt fata lui tata! Eu tot îl iubesc! Chiar dacă pentru el eu nu prea mai exist”, a mai scris Oana.

PUBLICITATE

„Stând în spital și apoi în casă, fără să am vreo preocupare, am făcut un bilanț! A fost un an bun. M-am transformat fizic în bine, am o casă nouă, am un proiect profesional, am câștigat noi prieeni, m-am maturizat cumva”, a continuat Oana.

„Am pierdut lucrurile de care probabil nu aveam nevoie. Am o singură lipsă majoră!”, a mai spus fata lui Petre Roman.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Back to top button
Close