Monden

Dorian Popa, prima DECLARAȚIE despre relația cu Oana Zăvoranu : ”Este un lucru…”

Dorian Popa relație Oana Zăvoranu. In ultima perioada s-a zvonit ca intre Dorian Popa si Oana Zavoranu s-a infiripat o idila chiar pe platourile de filmare de la serialul „Sacrificiul”. Si pe retelele de socializare au aparut mai multe fotografii cu cei doi, iar acum Dorian Popa spune adevarul despre presupusa relatie amoroasa.

Dorian Popa relație Oana Zăvoranu. Dorian Popa si Oana Zavoranu sunt impreuna sau nu?

Cantaretul Dorian Popa a tinut sa lamureasca zvonurile in privinta relatiei amoroase cu actrita Oana Zavoranu intr-un vlog pe contul de Youtube. Cei doi sunt colegi in serialul „Sacrificiul” de la Antena 1, dar nimic mai mult spune Dorian. „Este un lucru… nu ca fals, cum nu se poate mai fals”, spune artistul.

In ceea ce priveste faptul ca nu a mai fost vazut in compania iubitei sale, Claudia Iosif, alias Babs, Dorian Popa a tinut sa precizeze ca nu vrea ca relatia sa fie una publica. Muzicianul nu a vrut sa spuna daca s-au despartit sau mai sunt impreuna, lasand un semn de intrebare.

PUBLICITATE

Dorian Popa: ”Eu si Oana Zavoranu nu avem niciun fel de relatie”

„Ma tot suna lumea sa-mi spuna ca circula in presa si, mai nou, si la televizor o veste conform careia eu si Oana Zavoranu formam un cuplu. Este un lucru… nu ca fals, cum nu se poate mai fals, daca ar exista aceasta expresie.

Imi pare rau ca oamenii cred acest lucru, dar este normal sa vin eu si sa dezmint. (…).Nu vreau sa lungim foarte mult povestea, pentru ca nu este cazul. Insa, eu si Oana Zavoranu nu avem niciun fel de relatie.

Este adevarat ca in noul sezon din Sacrificiul – Alegerea, personajele Mario si Diva se mai intersecteaza, dar nu vreau sa va vand foarte multe secrete din noul sezon.

PUBLICITATE

Trebuie sa va uitati voi la serial pentru a vedea despre ce este vorba.

Insa, vreau sa va spun ca relatia noastra este strict colegiala, iar viata mea personala este alaturi de alta femeie.

Este vorba despre Babs si este o relatie pe care eu nu vreau sa o fac foarte publica, nu pentru ca ne-am fi despartit sau eu as fi cu alta femeie: si anume Oana Zavoranu. Cam atat despre acest subiect.”, a spus Dorian Popa intr-un vlog postat recent pe contul sau de YouTube, potrivit fanatik.ro

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close