Știrea zilei

Ultimele informații privind starea de sănătate a lui Daniel Chițoiu. Acesta este în continuare internat la Floreasca

Stare de sanatate Daniel Chitoiu. Noi informații apar în cazul accidentului auto în care a fost implicat fostul ministru al Finanțelor Publice, Daniel Chițoiu, și în care au murit două persoane: un bărbat de 82 de ani care conducea cealaltă mașină și unul dintre pasageri, o femeie de 73 de ani.

Astfel, potrivit ultimelor informații, mașina condusă de secretarul general ALDE ar fi pătrus pe contrasens. Astfel, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Care este starea de sănătate a lui Daniel Chițoiu, după accidentul din Zamfirești

Martorii au susținut că după accident Chițoiu mergea fără probleme printre cele două autoturisme distruse și că părea în regulă.

PUBLICITATE

Cu toate acestea, el a fost transferat pe targă și dus la Spitalul Floreasca, acolo unde a fost internat.

Potrivit stiripesurse.ro, sursele medicale susțin că starea de sănătate a lui Daniel Chițoiu este stabilă. Fostul vicepremier are o fractură de stern si de coaste, fără afectare de cord și de plămâni și este supravegheat la ATI.

Autoritățile sunt acuzate că încearcă să mușamalizeze cazul lui Daniel Chițoiu

După ce Daniel Chițoiu a ajuns la Spitalul Floreasca, autoritățile au fost acuzate că încearcă să mușamalizeze cazul lui Chițoiu, mai ales că primele informații arătau că de fapt bărbatul care a căzut victimă a fost de vină.

PUBLICITATE

Imaginile cu Chițoiu mergând sănătos au devenit virale pe internet, la fel și informația potrivit căreia ministrul de Interne, Macel Vela, ar fi rudă cu fostul ministru. Mai exact, Chițoiu ar fi nașul de cununie al fetei lui Vela.

Cu toate acestea, ministrul de Interne a dezmințit orice intervenție potrivit cărora ar încerca să intervină în acest caz și a enumerat o serie de motive pentru acest lucru.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Back to top button
Close