Știrea zilei

Cod galben de ninsori decembrie 2019 în mai multe județe ale țării. Vremea se schimbă radical

Cod galben de ninsori decembrie 2019. Cod galben de ninsori. Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben de ninsori pentru mai multe județe ale țării.

Vremea se schimbă radical în orele următoare. ANM a emis cod galben de ninsori puternice în intervalul vineri, 27 decembrie, ora 22.00 și până duminică, 29 decembrie, ora 20.00.

Cod galben de ninsori decembrie 2019. Codul în mai multe județe ale țării!

În Carpații Meridionali și de Curbură, iar din dimineața zilei de sâmbătă (28 decembrie) și în cea mai mare parte a Moldovei va ninge, temporar însemnat cantitativ, astfel că se va depune strat de zăpadă, local consistent.

PUBLICITATE

Vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 50…55 km/h, iar la munte, în special pe creste, vor fi rafale de peste 70…80 km/h, viscolind și spulberând zăpada.

În plus, ANM a emis o informare meteorologică valabilă de vineri, ora 22.00, până duminică, ora 22.00.

În intervalul menționat, local și temporar vor fi intensificări ale vântului, cu rafale în general de 45…50 km/h și de peste 60…70 km/h la munte, iar pe parcursul zilei de duminică (29 decembrie) și în sud-est.

Temporar în zona montană va ninge, iar local în Transilvania, sudul Moldovei și din a doua parte a zilei de sâmbătă (28 decembrie) și în Muntenia și vestul Dobrogei vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close