Descoperă

Horoscop REVELION. Vizite neașteptate și dragoste pentru mai multe zodii

Horoscop REVELION.Astrologii aduc pentru ziua de 31 decembrie vești neașteptate pentru mai multe zodii. Unele semnele zodiacale vor fi date peste cap de musafirii nepoftiți, în timp ce altele abia așteaptă să plece de acasă. Horoscopul REVELIONULUI aduce și evenimente frumoase pentru mai multe zodii.

Horoscop REVELION pentru cele 12 zodii ale horoscopului european

Horoscop REVELION.Berbec

Ai un singur gând de Revelion: să fii în centrul atenției. Ai putea fi catalogat egoist și plin de sine, dar nu vrei să asculți părerile celorlalți. Ești foarte mulțumit de realizările tale.

Taur

Ești mult prea preocupat de cheltuieli, în special de cadourile pentru cei dragi. Pierzi foarte mult din farmecul sărbătorilor și uiți care este adevărata bucurie pentru ziua de Revelion.

PUBLICITATE

Gemeni

Horoscop REVELION. Musafirii îți umplu casa și nu știi cum să-i mulțumești. Discuțiile alunecă spre panta plictiselii și nu te simți în largul tău. Ieși din starea de monotonie și fă ceva memorabil în această zi.

Horoscop REVELION.Rac

Reuniunile de familie și persoanele dragi se întâlnesc în casa ta. Amintirile și melancolia pun stăpânire pe tine. Mare atenție să nu cazi în depresie și să nu te trezești plângând fără motiv.

Leu

Nu exagerați cu mâncarea și relaxați-vă la un film de comedie alături de cei dragi. Spre seară alegeți să faceți o scurtă plimbare, în loc să petreceți în club până în zorii zilei.

PUBLICITATE

Fecioară

Se anunță o zi de nota zece. Nu-ți lipsește absolut nimic. Ai prietenii și atmosfera de săbătoare chiar la tine acasă. Astrele ți-au pregătit noroc, bucurie și fericire pentru finalul de an.

Balanță

Ai lăsat totul pe ultima sută de metri, iar acum răbdarea îți este pusă la încercare. Nu dispera și încearcă să iei lucrurile pe rând. Păstrează-ți calmul pentru că musafirii așteaptă să vă distrați.

Horoscop pe 5 ani, citeste aici!

Scorpion

Horoscop REVELION. Pentru tine Revelionul nu este un eveniment major. Preferi să nu faci mare caz și să te relaxezi în sânul familiei. Petrece timp de calitate alături de jumătatea ta și vizionați un film împreună.

Horoscop REVELION.Săgetător

Profiți de această zi liberă pentru a merge într-o scurtă vacanță. Bagajele sunt făcute, destinația este aleasă, nu mai lipsește absolut nimic. Voia bună și distracția sunt la ele acasă.

Capricorn

Nimic nu te supără astăzi, iar distracția din familie este la cote maxime. Este o zi pe sufletul tău: încărcată cu amintiri și zâmbete. Un dar din partea partenerului de viață te va bucura enorm.

Vărsător

Invită la masa de Revelion persoanele cu care rezonezi. Nativii singuri vor fi loviți de săgeata lui Cupidon și au șanse mari să înceapă o relație frumoasă de iubire. Finalul de an te găsește în culmea fericirii.

Horoscop REVELION.Pești

Horoscop REVELION. Uită de probleme și de grijile de la serviciu. Fii cumpătat și păstrează o atmosferă plăcută toată ziua. Spre seară mergi la un eveniment festiv dedicat Revelionului unde să te simți în largul tău.

Revelion fara IISUS, citeste aici!

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Back to top button
Close