Descoperă

Horoscop 23 decembrie 2019. Zodiile care dau lovitura azi!

Horoscop 23 decembrie 2019 – Citeste acum horoscopul zilei și află ce ți-au rezervat astrele!

Berbec- Horoscop 23 decembrie 2019

Primești mai multe vești bune și asta este tot ce contează. Începi pregătirile pentru vacanță, însă fii atent la bani. Este posibil să apelezi la o persoană pentru a te ajuta.

Taur

Azi spui lucrurilor pe nume și nu te mai ascunzi. Există riscul să declanșezi un conflict, dar ești gata să-ți asumi orice situație.

PUBLICITATE

Gemeni

Azi încerci să fii cât se poate de eficient, pentru ai planuri mari. Dar cum situația de acasă nu se potrivește cu viața reală, planurile tale ar putea să îți aducă aminte de ceva urât.

Rac

De obicei tu ești sufletul petrecerii, dar astăzi vrei să te îndepărtezi de lume. Ai nevoie de intimitate, să stai în casă să te uiți la filme, fără să te deranjeze cineva.

Leu

Ai un farmec înnăscut care ajută să fructifici sentimentele pentru ceilalți. Cu ajutorul imaginației vei reuși să ai zi plină de entuziasm și de bucurie, scrie redactia.ro

PUBLICITATE

Fecioară – Horoscop 23 decembrie 2019

Ții foarte mult la relațiile pe care le ai cu cei din jurul tău. Deși îți place să petreci timpul în singurătate, astăzi vei alături de prieteni.

Scorpion

Ești tentat să faci o schimbare extremă în viață. S-ar putea să faci alegeri extreme, dar bune.

Citește rugăciunea care se spune azi, 23 decembrie!

Săgetător

Fii atent la ceea ce spui și ce faci. Din cauză că ești nerăbdător, s-ar putea să fii agitat și să îți dai peste cap tot programul.

Capricorn – Horoscop 23 decembrie 2019

Este posibil să ai un sentiment de nemulțumire și o tendință accentuată de a contrazice pe oricine. Te sfătuim să acorzi mai multă atenție familiei și partenerului de cuplu!

Vărsător

Ești decis să faci ceva folositor în casă, dar, dacă nu ai un plan de acâiune bine pus la punct, ar fi bine să anulezi. Îți recomandăm să te consulți cu partenerul de viață, în legătură cu ceea ce vrei să faci.

Pești – Horoscop 23 decembrie 2019

Ești într-o formă bună. Nu îți asuma responsabilități, pentru că riști să îți irosești energia! După-amiază,o rudă apropiată îți va da o sumă de bani.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close