Politic

Cozmin Gușă a revenit la PSD: “De ce doriti anticipate? Ați facut vreo reforma în PNL și nu știm noi?’

„Nu se poate ajunge la alegeri anticipate atât timp cât niciun partid politic nu s-a reformat”, este opinia lui Cozmin Gușă, actual membru al PSD.

Omul politic a declarat că președintele Klaus Iohannis nu poate cere anticipate pentru că nu a făcut nicio schimbare în PNL. Cozmin Gușă a făcut referire și la George Maior și spune că acesta nu se va regăsi în structura de conducere a PSD, dacă va fi rechemat în țară de Klaus Iohannis.

Cozmin Gușă a revenit la PSD

„Intenția mea de a deveni un simplu membru în PSD este legtă de faptul că am fost om de stânga toată viata, este legată de puternica criză în care a intrat acest partid și de atacurile în afara Consitutiei care se dau la adresa unei formațiuni politice”, a explicat Cozmin Gușă la România Plus.

PUBLICITATE

„Dacă stam să judecăm cu sinceritate,  e clar ca situția este foarte gravă în PSD, dar și în interiorul mediului politic din România pentru că nici PNL nu se poate lăuda cu ceva”, a adăugat acesta.

„Am văzut că se tot vorbeste de alegeri anticipate. S-a reformat vreun partid din Romania ca să ajungem la alegeri anticipate, ca să alegem un alt tip de politicieni”, a mai spus Gușă.

Cozmin Gușă are și câteva întrebări pentru Klaus Iohannis: „Domnule Iohannis,  de ce doriti anticipate? Ați facut vreo reforma în PNL și nu știm noi? Vorbim  de anticipate când economia e vai de capul ei?”

PUBLICITATE

Cozmin Gușă a vorbit și despre speculațiile apărute în spațiul public în legătură cu implicarea lui George Maior în PSD.

„Am vazut doar performanțe de PR în ceea cel privește pe George Maior: Nu am observat performanțe în interesul României(…) Chemarea lui George Maior mi se pare un fapt necesar. Nu  îl vad deloc potrivit să se integreze într-o structură  viitoare de conducere la PSD.  Maior nu înseamnă reformă în PSD.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Back to top button
Close