Descoperă

Horoscop 22 decembrie 2019. În Dumnica albă vine clipa fericirii pentru două zodii

Horoscop 22 decembrie 2019 – Horoscopul zilei de 22 decembrie iti arata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie.

Horoscop 22 decembrie 2019 Berbec

Ultima zi a saptamanii ar putea aduce confuzie pentru Berbeci. O discutie in contradictoriu cu persoana iubita sau un membru al familiei ar putea scoate la iveala diferente mari de opinie, iar un conflict spontan nu este exclus. Pe cat posibil, incearca sa explici ceea ce gandesti, nu sa convingi sau sa castigi „batalia”. Cateva vorbe spuse la cald ar putea avea efecte pe termen lung.

Horoscop 22 decembrie 2019 Taur

Parteneri loiali si camarazi pana la sfarsit, Taurii nu ar trebui sa accepte nimic mai putin decat o relatie bazata pe incredere si respect reciproc. Daca simti ca partenerul se indeparteaza incet dar sigur pune piciorul in prag si discuta cu sinceritate. Nu exista moment potrivit pentru asa ceva, dar orice amanare nu face decat sa agraveze problema. Indiferent de rezultat, vei sti ca ai procedat corect.

PUBLICITATE

Horoscop 22 decembrie 2019 Gemeni

Gemenii ar trebui sa-si tina ochii departe de tentatii, mai ales daca sunt intr-o relatie pe termen lung. Sau, de altfel, in orice relatie in care exista o persoana ce se bazeaza pe loialitatea lor. Posibilitatile sunt infinite, insa increderea se pierde o singura data. Cei singuri, insa, au unda verde la distractie. Se anunta clipe cum nu se poate mai interesante.

Rac, 22 decembrie

Cunosti oameni noi care te ajuta sa cresti pe plan profesional si nu numai. Interactiunile pe care le ai azi te ajuta sa privesti lucrurile dintr-o noua perspectiva care pune mai mult accent pe detalii.

Leu, 22 decembrie

Simti ca cei din jurul tau nu iti apreciaza eforturile, iar acest lucru reuseste sa te irite peste masura. Astfel, este posibil sa intri in unele conflicte care nu isi au rostul doar pentru a-ti impune opiniile.

PUBLICITATE

Fecioara, 22 decembrie

Primesti o veste buna de la un prieten vechi, cel mai probabil legata de o vizita. Acest mod in care iti incepi ziua te ajuta sa privesti totul cu mai mult optimism si sa gasesti energia pentru a duce la bun sfarsit tot ce iti propui.

Balanta, 22 decembrie

Primesti o veste buna pe plan financiar si, astfel, scapi de toata tensiunea pe care ai purtat-o cu tine zilele trecute. Pe de alta parte, este important sa acorzi mai multa atentie sanatatii.

Scorpion, 22 decembrie

Iti petreci mare parte din timp in casa si te ocupi de tot felul de treburi gospodaresti pe care le-ai tot ignorat. In plus, petreci timp cu familia, iar acest lucru iti ofera mai multa energie decat isi imaginezi.

Sagetator, 22 decembrie

Este posibil sa te confrunti cu o situatie neplanificata, insa nu trebuie sa te panichezi, pentru ca lucrurile se vor rezolva mai repede decat iti imaginezi. In plus, cunosti un om cu care esti pe aceeasi lungime de unda din punct de vedere profesional.

Capricorn, 22 decembrie

Primesti o veste buna pe plan profesional si, astfel, ai mai multa incredere in propria persoana. Esti determinat sa iti pui ideile in practica si sa muncesti din greu pentru ceea ce iti doresti.

Varsator, 22 decembrie

Problemele care au tot aparut in ultima vreme nu te lasa sa te relaxezi, iar majoritatea se indreapta catre sanatate. Incearca sa adopti o alimentatie mai echilibrata si este recomandata si o vizita la medic.

Pesti, 22 decembrie

Este posibil sa intri intr-un conflict cu partenerul de cuplu. Incearca sa renunti la orgoliu si sa nu mai arunci cu critici in stanga si-n dreapta, daca iti doresti ca acest conflict sa dispara la fel de repede cum a aparut.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close