Știrea zilei

Cine a castigat Vocea Romaniei 2019. Dragos Moldovan este marele castigator VOCEA ROMANIEI 2019!

Cine a castigat Vocea Romaniei 2019 – PRO TV – Castigatorul Vocea Romaniei 2019 este Dragos Moldovan, concurentul lui Tudor Chirila!

Cine a castigat Vocea Romaniei 2019 – Felicitari!

Dragoş Moldovan a câștigat trofeul Vocea României și și-a făcut antrenorul mândru, dar s-a și îmbogățit între timp, deoarece a câștigat marele premiu de 100 de mii de euro! Telespectatorii l-au votat frenetic, după momentele prezentate pe scena Vocea României.

Ce a făcut Dragoș Moldovan în prima ediție live „Vocea României”

Acesta a adus pe scenă o reinterpretare a piesei „The Winner Takes It All” de la ABBA. „Pentru că eu văd foarte mult omul din tine, dincolo de voce, dincolo de acutele tale, sper să fiu primul care, la 1200 dau „Dragoș”. Felicitări!”, a comentat Horia Brenciu.

PUBLICITATE

„Despre emoție să vorbească publicul și voturile lor. Eu îți mulțumesc. Eu am simțit, a fost undeva, acolo, bine. Am întotdeauna credința că un om care lucrează cu câini n-are cum să nu știe să-i emoționeze pe oameni”, a spus Tudor Chirilă la sfârșitul prestației elevului său.

Cine a castigat Vocea Romaniei 2019 – În ultimul act al sezonului 9 de Vocea României s-au războit patru finaliști. Cu toții au avut câte un moment artistic singuri, apoi s-au desfășurat alături de atrenorul lor, iar după aceea au cântat alături de câte un invitat.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close