Descoperă

Horoscop 21 decembrie. Vești bune pentru multe semne zodiacale

Horoscop 21 decembrie – Horoscopul pentru prima zi de weekend, sâmbătă, 21 decembrie, aduce vești bune pentru mai multe semne zodiacale. În schimb, sunt și nativi care vor avea parte de evenimente mai puțin plăcute cum ar fi certuri, pierderea banilor sau dezamăgiri.

Horoscop 21 decembrie: sâmbătă, 21 decembrie 2019 pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Controlează-ți reacțiile și ieșirile neașteptate. Cuvintele nu mai pot fi retrase și rănesc adânc. Stresul este mare, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți verși nervii pe ceilalți. Ei nu ai nicio vină.

Taur

Ești văzut bine la locul de muncă și primești sarcini care uneori te depășesc. Mai bine spune „pas” proiectelor care nu sunt compatibile cu performanțele tale. Este de preferat să faci lucrurile care-ți plac.

PUBLICITATE

Gemeni

Simți că ți-ai pierdut busola, dar calmul prietenilor te va aduce pe drumul cel bun. Nu-i totul pierdut, încă mai poți să ai parte de momente memorabile. Ai mai multă încredere în tine.

Horoscop 21 decembrie – Rac

Ești neiertător și nu accepți să fii călcat în picioare. Scuzele te enervează și mai rău și ești tot mai convins că unele persoane nu merită prietenia ta. Nu știi să oferi o a doua șansă.

Leu

Totul merge ca uns astăzi. Niciun eveniment nu-ți va distruge starea de spirit interioară și nici zâmbetul nu-ți va dispărea. La serviciu eforturile tale sunt apreciate de superiori.

PUBLICITATE

Fecioară

Meritele care ți se cuvin merg spre altcineva și asta te enervează maxim. Trebuie să faci cumpărături, dar banii sunt puțini. Nu te împrumuta, mai bine să fii temperat și cumpătat.

Horoscop 21 decembrie – Balanță

Necazurile și supărările tale dispar când ești în preajma persoanei iubitei. Radiezi de fericire și ești cu capul în nori. Fii atent la micile accidente care se produc în gospodărie.

Scorpion

Ai lăsat iubirea pe locul doi și te zbați din răsputeri să câștigi câți mai mulți bani. Ai senzația că totul se rezumă la partea materială, dar în curând vei afla exact contrariul.

Săgetător

Refuzi ajutorul colegilor și rău faci. Nu mai faci față dosarelor care s-au strâns pe birou, iar zilele sunt puține. Din păcate, nu mai e nimeni care să-ți sară în ajutor așa că… trage tare!

Capricorn

Neînțelegerile din cercul de prieteni te vor apropia mai mult de jumătatea ta. Partenerul de viață apreciază timpul și atenția pe care i le dedici. Nu fii parșiv și spune-i care este adevărul, scrie stirimondene.fanatik.ro

Horoscop 21 decembrie – Vărsător

Te lași pradă tentanției și dai iama la cumpărături. Știi că nu ai nevoie de anumite obiecte sau haine, dar tot le cumperi. Stresul și oboseala își vor pune amprenta asupra sănătății tale.

Pești

Perseverența și ambiția te vor ajuta să performezi. Investește mai multă energie în afacerile proprii și termină proiectele începute în trecut. Încheie ziua la un pahar de vin în compania persoanelor dragi.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close