Descoperă

Solstițiul de IARNĂ 2019. 5 zodii puternic afectate de acest eveniment!

Solstițiul de IARNĂ 2019 – În câteva zile va sosi solstițiul de iarnă din 22 decembrie, moment astral care va marca începutul iernii astronomice și începutul zodiei Capricorn. În fiecare an, solstițiul este însoțit de o conjunctură astrală deosebită, iar câteva zodii sunt profund afectate de aceasta.

Solstițiul de IARNĂ 2019

Solstițiul de iarnă din 22 decembrie este însoțit de Soarele din Capricorn, de Luna din Balanță și de o conjunctură mai specială dintre Jupiter și Neptun. În noaptea de 21 spre 22 decembrie, Luna începe să crească și totodată începe să scadă întunericul. Ziua se va mări treptat, iarna își va intra în drepturi și va marca totodată începutul unui nou an.

Cu o asemenea conjunctură astrală, solstițiul de iarnă este benefic multor zodii, dar cinci dintre ele vor fi puternic influențate. Citește dacă te regăsești între ele.

PUBLICITATE

Zodia Racului

Luna crește la solstițiul de iarnă din 22 decembrie și traversează acum zodia Balanței, ceea ce va fi un semn foarte bun pentru zodia Racului. Lucrurile încep să se așeze, ritmul trepidant în care ai muncit se va potoli și, treptat, vei rezolva toate probleme dinaintea Sărbătorilor de iarnă. Solstițiul îți aduce o veste bună și cineva apropiat te ajută să scapi dintr-o situație neplăcută.

Zodia Balanței

Vestea cea mai bună pe care o aduce solstițiul de iarnă din 22 decembrie pentru Balanțe este că toate parteneriatele și contactele lor vor fi profitabile și vor avea de câștigat în anul următor. Nu este exclus ca, în aceste zile înainte de vacanța de Crăciun, să găsești pe cineva care îți va oferi o afacere bună, un loc de muncă sau o colaborare pentru care merită să muncești.

Solstițiul de IARNĂ 2019 și zodia Capricornului

Nativii Capricorni au mereu ceva de câștigat în ziua solstițiului, când Soarele traversează zodia lor. Iar anul acesta, datorită Lunii din Balanță, influența astrală se va concentra asupra relațiilor de dragoste. Capricornii singuri vor avea șansa să găsească un partener, poate chiar la petrecerile de la sfârșitul anului. Iar cei care sunt deja implicați în relații vor găsi modalități mai frumoase de a-și exprima dragostea, scrie libertateapentrufemei.ro

PUBLICITATE

Zodia Săgetătorului

Solstițiul de IARNĂ 2019 – În preajma solstițiului de iarnă din acest an, zodia Săgetătorului este traversată de Mercur, iar influența lui bună poate aduce câștiguri nesperate. O afacere se încheie în profit, o relație nouă deschide noi perspective financiare sau, poate, un bonus pe care nu îl așteptai sosește pe ultima sută de metri, înainte de Crăciun. Multe daruri vor fi valoroase în aceste zile.

Zodia Peștilor

Deosebit de puternică va fi influența acestui solstițiu și asupra zodiei Peștilor. Nativii acestei zodii primesc vești bune și sprijin emoțional din partea celor mai dragi persoane, iar Crăciunul va fi o sărbătoare plină de dragoste. Peștii sunt norocoși datorită lui Neptun care intră acum într-o conjunctură fericită cu Jupiter, astrul șanselor, și care sporește energiile benefice din preajma acestui semn astral.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close