Social

Declaratia unuia dintre patronii Colectiv, dupa ce instanta a pronuntat sentinta

Declaratia unuia dintre patronii Colectiv – Costin Mincu, unul dintre patronii clubului Colectiv, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca decizia tribunalului, respectiv de condamnare a sa la 11 ani si opt luni de inchisoare, este una „nedreapta”, motivand ca nu au fost administrate toate probleme, aratand ca va contesta sentinta.

Declaratia unuia dintre patronii Colectiv – Este nedrept…

Costin Mincu a spus ca, in opinia sa, decizia Tribunalului Bucuresti in dosarul Colectiv este una „nedreapta” si ca va contesta decizia la Curtea de Apel, unde spera ca judecatorii sa administreze toate probele si sa audieze inclusiv expertii procuraturii.

„O consider nedreapta (decizia, n.r), sper ca in apel judecatorii care vor judeca sa administreze toate probele, nu asa cum a facut domnul judecator Balanescu. Si mai mult decat orice, sper sa fie audiati expertii procuraturii. Adica, ma refer la experti, expertii INSEMEX si la expertii pe disciplina in constructii pe care domnul judecator a decis sa nu ii audieze, in cursul dosarului”, a spus Mincu.

PUBLICITATE

Tot el a precizat si faptul ca acest proces, desi a inceput in urma cu patru ani, a durat, practic, doar 14 luni si a completat spunand ca un dosar de „amplitudinea asta nu se poate rezolva in 14 luni”.

„Eu o sa va mai spun ca, desi in opinia publica circula acest lucru, ca procesul a durat patru ani. El a inceput acum patru ani, dar practic procesul a durat 14 luni, din momentul in care domnul judecator Balanescu a preluat dosarul dupa ce primul judecator s-a pensionat si pana cand a dat sentinta, a durat 14 luni. Convingerea mea este ca un dosar de amplitudinea asta nu se poate rezolva in 14 luni.

Declaratia unuia dintre patronii Colectiv – Cu tot respectul pentru domnul judecator, noi o sa contestam decizia si o sa vedem exact ce se va intampla in apel”, a declarat patronul Colectiv.

Acesta a mentionat si faptul ca nu considera decizia Tribunalului a fi una justa, motivand ca, daca ar fi considerat ca are vreo vinovatie „in dezastrul acesta teribil”, ar fi pledat vinovat.

PUBLICITATE

„Atata timp cat am pledat nevinovati, nu o consider deloc justa. Daca as fi considerat ca am o vinovatie in dezastrul acesta teribil, as fi pledat vinovat. Dar acuzatiile care ni se aduc de catre procurori, noi le consideram a fi false, pentru ca nu noi am construit clubul, a fost o firma de constructii care a construit acel club, nu ne-am autorizat noi, ne-a autorizat Primaria, nu ne-am controlat noi, ne-a controlat ofiterii ISU”, a spus Mincu.

„Deci toata responsabilitatea care se pune pe umerii nostri, din punctul de vedere al neconformitatii spatiului, din punctul nostru de vedere, nu sta pe umerii nostri, pentru ca atata timp cat statul iti verifica, iti controleaza si iti autorizeaza spatiul in care ai o afacere, din punctul nostru de vedere statul trebuie sa poarte toata responsabilitatea”, a conchis acesta.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close