Politic

Cozmin Gușă îl acuză pe Klaus Iohannis! „De ce tace când 300 de milioane de euro zboară din buget?”

Cozmin Gușă îl acuză pe Klaus Iohannis – Exclus din PSD, Cozmin Gușă a lansat o serie de acuze la adresa lui Klaus Iohannis! Consultantul politic a intervenit în scandalul ROMATSA și s-a arătat revoltat de lipsa de reacție a lui Klaus Iohannis,.

Cozmin Gușă îl acuză pe Klaus Iohannis

Gușă a spus despre șeful statului că „tace mâlc la venirea unui liberal de-al lui care bagă adânc mâna în buzunarul statului”. Consultantul politic nu s-a oprit aici și a continuat să-l critice pe președinte.

„Tot a fost reales Iohannis. Daca stam atat de prost din punct de vedere economic, PSD-ul asta al lui Dragnea a fost atat de rau si a fost in mare parte…

PUBLICITATE

„De ce tace când 300 de milioane de euro zboară din buget?”

De ce tace el, cand 300 de milioane de euro zboara din buget? Nu stie nimic, nu stie sa-i analizeze pe acesti oameni de afaceri care au fost dovediti de mass media ca fiind evazionisti.

Atentie, ei sunt liberali! Tot timpul s-au definit ca fiind liberali si au sprijinit PNL. Presedintele nostru reales se complace in aceasta stare in care da in cap unei intregi structuri.

Cica „PSD-istii sa dispara”. Si cand se intampla un asemenea dezastru, ca Micula astia, dovediti ca fiind evazionisti acum 15-20 de ani, sa vina sa bage adanc mana in buzunarul statului, tace mâlc”, a explicat Cozmin Gușă, la Realitatea PLUS.

PUBLICITATE

Trebuie specificat că declarațiile lui Cozmin Gușă au apărut la puțin timp după ce premierul Ludovic Orban a declarat că ROMATSA riscă să rămână fără bani.

Mai mult de atât, șeful Executivului a spus că, prin urmare, statul român trebuie să plătească suma pentru care există un titlu executoriu, în baza deciziei Curţii arbitrale ICSID, în speță fraţii Micula împotriva statului român.

Cozmin Guşă, acţionar al postului Realitatea şi cel care s-a reînscris în PSD la finele lunii octombrie 2019, a fost exclus din formaţiunea politică, în urma unei decizii luate în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CEX) PSD

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close