Descoperă

Horoscop/Previziuni Mihai Voropchievici. Ce zodii primesc cadouri minunate, cine stă sub vasc, cine se desparte!

Horoscop/Previziuni Mihai Voropchievici – Numerologul Mihai Voropchievici a realizat principalele previziuni pentru final de decembrie 2019. Ce surprize li se pregatesc nativilor zodiacului in ultimele zile ale anului, ce trebuie sa stie ei, care vor fi punctele lor forte si de ce trebuie sa se fereasca.

Horoscop/Previziuni Mihai Voropchievici:

HOROSCOP BERBEC. Au o protectie divina. E zodia cea mai protejata. Forta divina e foarte bine venita.

HOROSCOP TAUR. Nu si-au gasit timp de discutat problemele care ii framanta. E bine sa nu intre in anul urmator cu probleme nerezolvate.

PUBLICITATE

HOROSCOP GEMENI. Au o perioada in care tind catre dragoste. Sunt in cautari.

HOROSCOP RAC. Pentru nativii zodiei rac urmeaza o perioada in care acestia se vor axa pe mister. Isi doresc discretie, liniste. Comunica in limitele impuse de ei.

HOROSCOP LEU. Are o perioada de vijelie, de furtuna. Finalul de decembrie are multe de spus si isi pune amprenta. Trebuie sa se calmeze, sa mediteze mult.

PUBLICITATE

HOROSCOP FECIOARA. I se testeaza forta, puterea, rezistenta. Pune intrebari multe, cauta raspunsuri.

HOROSCOP BALANTA. Toata lumea se gandeste la ea. Primeste cadouri, atentii, intra in magia sarbatorilor de iarna.

HOROSCOP SCORPION. E o perioada de consolidare a pozitiei acasa, in societate. I-a scazut autoritatea si e momentul sa iasa la iveala.

HOROSCOP SAGETATOR. Prin actiunile lui, prin felul lui de a fi, e pe o pojghita de gheata foarte subtire. E momentul sa nu mai fie repezit, sa aiba rabdare si mult tact.

HOROSCOP CAPRICORN. Au o prioada plina de comunicare. Tot ce au acumulat pana acum scot la iveala. Vor fi zile cu multa incarcatura emotionala, dar si cu realizari importante.

HOROSCOP VARSATOR. Au o perioada de vacanta, calatorii. Se pot plimba, se pot intalni cu multi oameni, vor fi deschisi si asta le aduce multe beneficii.

HOROSCOP PESTI. Fac un salt rapid in existenta lor. Nativii din zodia pesti vor intra in anul 2020 cu mai multa intelepciune.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close