Știrea zilei

Ce se întâmplă mâine cu vremea. Anunț meterologi : ” Este anormal pentru această perioadă…”

Prognoza meteo – Agenția Națională de Meteorologie au anunțat că masa de aer cald din nordul Africii a adus pe teritoriul României temperaturi anormal de ridicate pentru această perioadă din an. Meteorologii ne transmit că iarna este departe și mai degrabă avem parte de o toamnă târzie.

Prognoza meteo pentru prima zi a săptămânii, luni, 16 decembrie

Prima zi a săptămânii aduce temperaturi ridicate pe teritoriul țării noastre. În Transilvania și nordul Moldovei meteorologii spun că se vor semnala mai mulți nori, dar nu vor aduce precipitații. Se pare că săptămâna viitoare temperaturile vor fi și mai mari.

Vremea în București

Meteorologii anunță că vremea va fi anormal de caldă pentru această perioadă a anului. În prima zi a săptămânii se vor înregistra în Capitală 11 grade Celsius, iar cerul va fi predominant însorit. După-amiaza vor exista înnorări ușoare, dar nu vor cădea precipitații.

PUBLICITATE

Vremea în Brașov

Vremea va fi frumoasă și în Brașov. Maxima care se va înregistra va ajunge până la 11 grade Celsius, iar vântul va sufla slab spre moderat. Pe timpul nopții temperatura va coborî foarte mult și va ajunge aproape de pragul înghețului. Doar 1 grade se va înregistra în cursul nopții.

Vremea în Constanța

Agenția Națională de Meteorologie transmite că temperatura va fi ridicată la malul Mării Negre. Mercurul din termometre va arăta o maximă de 13 grade Celsius, peste normalul acestui interval din an. Cerul va fi parțial însorit, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea în Cluj-Napoca

Zi cu nori și soare în Cluj-Napoca mâine, 16 decembrie. Cerul va fi parțial noros și se vor înregistra 9 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt foarte mici, așadar nu va ploua. Vântul va sufla slab, iar pe timpul nopții maxima va fi de 0 grade.

PUBLICITATE

Vremea în Iași

Vreme de toamnă și în Iași. Meteorologii transmit că temperatura maximă va urca până la 11 grade pe timpul zilei și 1 grad pe parcusul nopții. Totodată, ziua se anunță una plăcută cu nori rari și soare. Șansele de precipitații sunt foarte scăzute.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close