Descoperă

Horoscop Cristina Demetrescu pentru final de decembrie. Zodia are primeste totul, chiar inainte de sarbatori

Astrologul Cristina Demetrescu ne prezinta previziunile astrale pentru final de decembrie.

Mercur iese din Scorpion, unde a stat doua luni si ceva, si ne-a pus pe ganduri, am aprofundat mult, intra in Sagetator si mintea noastra se relaxeaza si se gandeste la lucruri mai simple. Vom fi mai optimisti, mai bucurosi, mai relaxati, poate mai naivi.

HOROSCOP. Berbec: Foarte mare atentie la gafe, s-ar putea sa vorbeasca mai mult decat este cazul. Berbecul da tunul si apoi ceilalti stau sa desfaca ce a spus el. Trecerea lui Mercur din Scorpion in Sagetator este posibil sa determine ca un secret care candva ti-a fost incredintat sau l-ai tinut pe fondul tranzitului pe Sagetator care este mai direct si mai sincer, sa-l elibereze fara sa-ti dai seama.

PUBLICITATE

HOROSCOP. Taur: Isi propun putin sport, putin masaj, putina dieta pentru ca asta le face bine si la psihic, se vor ocupa de ei.

HOROSCOP. Gemeni: Sunt putin mai prinsi intr-un mic haos. Incearca sa le imparta pe toate, promit multe lucruri si este posibil sa nu se tina de cuvant. Mare grija! Nu trebuie sa le facem pe toate, nu trebuie sa fim pretudindeni. Cand ti-ai luat un angajament, ai grija sa-l poti sa-l duci la bun final, daca nu, mai bine nu ti-l iei.

HOROSCOP. Rac: Primesc ajutor, daca-l cer. Sunt persoane dispuse sa gaseasca solutii sau sa ajute Racul si este un lucru bun. Sensibilul Rac sa se simta putin ocrotit, protejat, ii face bine. Dar are o serie de griji, probabil mici probleme medicale. Poate fi o teama obscura, care nu stie de unde vine, nu neaparat legat de boala. Se teme aiurea. Racii isi fac tot felul de scenarii si isi fac zilele proaste pentru ca si le fac. Vineri lucrurile revin la normal, dar consumul energetic ii streseaza si pe ceilalti.

PUBLICITATE

HOROSCOP. Leu: Nu au timp de ei pentru ca viata profesionala, viata sociala este bogata, dar daca Leul a deschis gura si a spus: lasa ca ma ocup eu de organizare, nu are timp pentru ca se angajeaza in foarte multe lucruri.

HOROSCOP. Fecioara: Sunt mai egoiste saptamana aceasta, dar isi fac proiecte pe termen lung. Se gandesc la ele, la proiectele lor, la ce urmeaza sa faca. Au bataie putin mai lunga, ceea ce este un lucru pozitiv, pentru ca Fecioara nu se mai izbeste intr-o frica, intr-o neincredere in sine. E o stare pozitiva, scrie fabricatinromania.info

HOROSCOP. Balanta: Ea este cea care suprapune anumite evenimente, s-ar putea sa nu poata sa le onoreze pe toate, s-ar putea ca rochia pe care si-a cumparat-o sa nu se mai potriveasca, daca s-a ingrasat si-si face tot felul de probleme. E posibil sa aiba anumite probleme de sanatate, isi strica cheful.

HOROSCOP. Scorpion: Fie are o relatie, fie nu are, doreste echilibrul din relatie si daca nu primeste ceea ce vrea, pentru ca partenerul nu stie ce vrea Scorpionul, dar in momentul cand simte asa un dezechilibru interior il cere. Deci anumite discutii.

HOROSCOP. Sagetator: Isi culege roadele muncii, este multumit, este satisfacut, este in timp cu toate lucrurile pe care trebuie sa si le termine, deci asta inseamna ca are o stare de pace. Intra intr-o atmosfera normala, benefica de sarbatori si e de bine.

HOROSCOP. Capricorn: Sa nu munceasca de doua ori, se grabesc, probabil stau cu gandul la alte lucruri si s-ar putea sa incurce putin lucrurile sau sa comunice prost. Pentru ei, Mercurul intra in Sagetator, undeva pe o casa proasta si s-ar putea sa creada ca au transmis o informatie si ceilalti trebuie sa faca lucrurile pe care le au de facut si apoi se trezesc ca nu. Din punct de vedere profesional, Capricornul trebuie sa fie putin mai atent, in primul rand sa verifice ceea ce se intampla, ca sa nu se trezeasca la sfarsitul saptamanii ca o sa aiba un weekend prost.

HOROSCOP. Varsator: Daca nu se poate imparti intre toate responsabilitatile, ar putea sa-si ia cateva zile libere pentru saptamana viitoare si sa se ocupe de cele casnice sau sa se odihneasca putin. Este posibil ca in aceasta perioada sa aiba asa o stare de combustie energetica, un fel de burn out, si nu este gresit sa iti iei o zi-doua libere sa dormi si sa te odihnesti.

HOROSCOP. Pesti: Fie ca vine cineva, le spune un lucru, un secret, intra intr-un fel de intriga si vorbesc foarte mult, scriu foarte mult. Daca isi arata disponibilitatea de a-l asculta pe celalalt o sa intre intr-o poveste pe care s-ar putea sa nu o mai termine foarte curand pentru ca celalalt isi va gasi un bun confident, un bun psiholog in Pesti.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close