Descoperă

Horoscopul de maine, 13 decembrie. Vinerea Neagra pentru zodii, piedici la tot pasul

Horoscopul de vineri vine cu vesti pentru toate zodiile. Citeste previziunile zilei de 13 decembrie pentru a afla ce iti rezerva astrele.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Berbec

Bazeaza-te in totalitate pe feelingul tau, pe intuitie, pe ceea ce simti in adancul sufletului, pentru ca nu te inseala! Tu ai un talent cu totul aparte de a vedea lucrurile si dincolo de aparente, ca atare vei simti de la o posta daca un om e bun sau e rau, daca o actiune are sau nu sanse de izbanda, daca sensul in care mergi duce undeva.

PUBLICITATE

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Taur

Fii atent la visele tale din timpul noptii, pentru ca atunci cand visezi, tu intri intr-un univers in care descoperi o multime de lucruri importante pentru tine. Din vis poti primi inspiratie, idei, solutii, sfaturi, revelatii, deci fa un efort, de dimineata, sa te concentrezi un pic la simbolurile onirice. Daca nu reusesti sa-ti explorezi singur visele, acelasi efect il pot avea rugaciunile.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Gemeni

PUBLICITATE

Pentru unii dintre voi, urmeaza o perioada in care veti reusi, in sfarsit, sa va odihniti. Pentru altii, insa, urmeaza o perioada in care se vor dedica analizei aprofundate pe fondul unei nelinisti cu privire la o decizie viitoare. Activitatile carora va veti dedica in aceasta saptamana sunt menite sa va tempereze nervozitatea, nelinistile.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Rac

In cazul vostru, este de mentionat dorinta de a va depasi conditia profesionala prin specializari, perfectionari. In zilele urmatoare, astrele va pregatesc o viata sociala intensa, plina de provocari. Veti fi nevoiti sa faceti fata unor solicitari carora va veti dedica aproape in exclusivitate, neglijand, in acest fel, viata personala.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Leu

Tu oricum esti un exemplu de sinceritate si corectitudine, dar nu toata lumea e ca tine, nu uita asta! Nu te poti abtine sa nu-i pedepsesti pe cei pe care-i prinzi cu minciuna, nu tolerezi colegii nesinceri, prietenii falsi, declaratiile pompoase si neadevarate, complimentele pe care stii ca nu le meriti, criticile nejustificate, nedreptatile si lipsa de loialitate, dar nici nu taia orice comunicare cu cei care uzeaza de ele.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Fecioara

Nu te lasa invins de critici sau de reprosurile care vin catre tine pe diverse tonuri. Ai alaturi de tine oameni nervosi, pusi pe cearta, si tu intri in colimatorul lor de la te miri ce. Dar nici tu nu esti prea bland sau prea amabil, ci sari si tu la atac, pe de o parte pentru a-ti apara punctul de vedere pe care ceilalti il judeca, si pe de alta parte si pentru ca ai un as in maneca ce merita folosit pentru o victorie totala.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Balanta

Ai un real talent de consilier, de sfatuitor sau chiar de psiholog, deci cine te are astazi prin preajma se poate numi fericit pentru tot ce primeste de la tine. Dai dovada de multa toleranta, empatie, stii sa asculti si sa dai sfaturi, deci, daca tu simti ceva special in legatura cu problemele celor din fata ta, spune-le parerea ta cu sinceritate si curaj.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Scorpion

Voi veti avea parte, in aceasta saptamana, de mici castiguri, de diverse beneficii sau de un venit in plus. Acestea pot fi obtinute gratie relatiilor personale sau relatiilor pe care le aveti cu unele institutii. Tot in aceasta saptamana, aspectul format de Luna va va genera ganduri ciudate. Veti fi martorii unor intamplari aparte cu care posibil sa nu va mai fi confruntat pana acum.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Sagetator

Veti avea parte de un rezultat favorabil intr-o chestiune parteneriala, fie ca este vorba despre parteneriatul de cuplu, fie de parteneriatul de afaceri. Va veti concentra pe producerea banilor lasand in plan secund problemele personale. In acest context, veti fi tentati sa va certati, sa formulati acuzatii, sa va contraziceti cu persoanele implicate. Luati, insa, in calcul si factorul-surpriza.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Capricorn

Bazeaza-te in totalitate pe feelingul tau, pe intuitie, pe ceea ce simti in adancul sufletului, pentru ca nu te inseala! Tu ai un talent cu totul aparte de a vedea lucrurile si dincolo de aparente, ca atare vei simti de la o posta daca un om e bun sau e rau, daca o actiune are sau nu sanse de izbanda, daca sensul in care mergi duce undeva. Lasa-te complet pe seama acestor simtaminte cu totul aparte, pentru ca ele iti vor transmite exact ce trebuie sa faci.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Varsator

Nu actiona la furie sau la manie, pentru ca nu rationezi foarte limpede si risti sa gresesti. Stai si chibzuieste inainte de a face vreun pas mai departe, pentru ca tot ce faci la nervi nu e cea mai buna varianta. Cere o perioada de gandire, chiar daca esti strans cu usa de termene limita, pentru ca numai cand ai timp berechet la dispozitie poti lua cea mai buna decizie.

Horoscop 13 decembrie pentru Zodia Pesti

Totul pare sa stagneze intr-o zona terna si lipsita de stralucire, dar nu te ingrijora. Nu toate evolueaza in ritm alert, nu toate ajung repede acolo unde doresti, ci mai treci si prin astfel de zone lipsite de actiune si de dinamism. Considera-le hopuri obligatorii pe parcursul anumitor proiecte, cand, tocmai pentru ca nu se mai intampla nimic spectaculos, poti privi mai atent la ce se petrece.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close